Het Steel Moon Old School concept

Een paar keer per jaar geven we een “Old School” fuif. Steel Moon Old School fuiven worden gekenmerkt door hun integere, gesoficticeerde stijl. Deftigheid is ononderbroken HET thema van de hele avond en in de hele locatie.

De eerstvolgende Old School fuif zal doorgaan in de Buddha Club op 30 april. Deze keer proberen we het eens op een zondag, omdat de maandag, 1 mei, een feestdag is.

Bij Steel Moon Old School is de dresscode héél erg belangrijk. De correcte  dresscode creëert een sfeer die zo uniek en speciaal is aan de Steel Moon Old School. Ze typeert de formule en het is noodzakelijk dat I/iedereen deze dresscode opvolgt om aan de fuif te kunnen deelnemen.
Op de Steel Moon Old School fuiven stappen W/we onmiskenbaar af van lederen kledij, alsook lak, pvc, e.d.

H/heren komen in een net, liefst donker pak of donkere pantalon met hemd. Een smoking is zeker ook toegelaten en een (vlinder)das benadrukt de gesofisticeerde ambiance die W/we willen verkrijgen. D/dames komen in cocktailjurk, mantelpak of (liefst lang) kleed. Hoge hakken zijn ook gewenst, maar niet absoluut verplicht.

Bij het evolueren van de fuif, waarbij een duidelijke D/s altijd hét thema van de avond is, zijn onderdanige mannen gekleed in een donkere lange broek met bloot bovenlichaam. Onderdanige dames zijn dan herkenbaar aan hun lingerie. Naakt is uiteraard ook altijd toegelaten. Collar blijft verplicht maar hoeft zeker niet van leder te zijn. Boeien zijn mogelijk.

Het is duidelijk dat het de bedoeling van de organisatie is dat Steel Moon Old School fuiven in een gesofisticeerde sfeer zullen doorgaan, met waardig en gedistingeerd gedrag. Duidelijke ondergeschikt gedrag van de onderdanigen, zoals bijvoorbeeld knielen, wordt verwacht. Ook een bepaalde nederigheid van de onderdanigen tegenover alle aanwezige Dominanten bepaalt de sfeer, die altijd deftig is en zo moet blijven. Gehoorzaamheid is uiteraard enkel verschuldigd tegenover de eigen Dominant(e). Deze Dominanten tonen hun waardigheid door andere onderdanigen dan de eigen respectvol te behandelen en deze geen bevelen te geven.

Haantjesgedrag en macho toestanden worden niet getolereerd. Deftigheid is de basis. Alle Dominanten zijn evenwaardig aan Elkaar, net zoals alle onderdanigen.

Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres of stuur een sms naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)485 413 407.