ONZE

HERINNERINGEN

ONTMOET ONS
&
EN ONS
TEAM.

Workshops zoals deze nu gekend zijn bij I/iedereen worden vanaf 2019 niet langer meer door de vereniging Steel Moon gegeven. Wel zullen geregeld demonstraties, mét uitleg, gegeven worden tijdens O/onze feestjes in de Club. Een soort van verkorte workshop in feite. Deze workshop gaat door in de speelruimte van Club Divine, waarna deze ruimte in zijn geheel beschikbaar is voor spel. Meerder apart materiaal daarvoor wordt voorzien. Uiteraard zijn onze workshops volledig gratis.

Ook kan M/men dan persoonlijke workshops aanvragen bij de organisatie: Meester Ron en slavin erica. Deze workshops zijn gratis, enkel verplaatsingskosten worden aangerekend. Bij het huren van een locatie zijn de kosten daarvan wel ten laste van de V/verzoekers.

Informatie hierover - en over alle andere zaken aangaande Steel Moon vzw - kan altijd gevraagd worden, liefst per mail naar ons info adres. Voor dringende zaken kan M/men telefoneren naar het nummer 0032 (0)468 35 57 39.

OMGAAN MET ZWEPEN


Regelmatig geven we een workshop "omgaan met zwepen"
Er wordt op deze workshop getoond wat de goede (= veilige) manier is om met een zweep te slaan. Getoond wordt de zone's van het lichaam waarop niet mag geslagen worden en waarop wel. Enkele tips ivm veiligheid en verder worden nog de verschillende soorten zwepen getoond.

Download hier de informatie van de workshop:   Download

BONDAGE


W/we leggen uit hoe Men een simpele bondage kan maken. Niet de ingewikkelde suspensie's e.d. Daarover kan eventueel een afspraak gemaakt worden. Wel worden bondage's van de polsen, enkels, borst en onderlichaam gedemonstreerd. Er kan ook vrij geoefend worden, indien gewenst met toezicht..

 

BDSM ETIQUETTE


Op deze workshop wordt uitgelegd wat de juiste manier is om met E/elkaar om te gaan in een BDSM gezelschap. Ook hoe M/men best contact kan leggen met A/anderen. En zeker op welke manier men geen stommiteiten doet en een belachelijk F/figuur slaat..