Buddha Club

Old School BDSM party

De locatie waarop W/we O/onze Steel Moon Old School fuiven organiseren is Buddha Club te Boom (B). Dit is wel geen echte BDSM locatie maar wel degelijk een sfeervolle club. Dit wil echter niet zeggen dat seks ook maar in het minste verplicht is!!! In de club geldt altijd de regel "nee is nee" en dat gaat zeker op tijdens de Steel Moon avonden.

In een grote ruimte is veel speelmogelijkheid, inclusief enkele takels. Apart is er dan nog een afgelegen echte BDSM-ruimte met kruis, bok, bed, jacuzzi, enz. I/iedereen kan naar de sessie's die daar zullen plaats vinden.

De prijzen in Buddha Club zijn: - voor een koppel: 50,- € - voor een alleenstaande heer of dame: 30 € In deze prijzen is het eerste drankje inbegrepen,

Er is een aparte, afgescheiden eetruimte, veilige lockers en een doucheruimte. Bij mooi weer kan ook de buiten jacuzzi gebruikt worden. Er is een ruime, gratis parking op een 200 meter van de club.

Het adres van Buddha Club is Antwerpsestraat 420 te 2850 Boom, België

Het Fetish Cafe

Back to the roots - waar het 22 jaar geleden begon!

Deuren open tussen 21:00 en 22:30 uur!

Daarna gaan de deuren op slot zodat de typische Steel Moon party serieus van start kan gaan.

Hoe de avond verloopt?
Who knows … 😉

Inkom K/koppels €50 - S/singel €30

Steel Moon is gesticht in 2000 in het Fetish Café. Het is dus logisch dat we voor het "back to the roots" concept teruggaan naar onze geboorteplaats.

Het Fetish Café is een ontmoetingsplaats voor fetishisten en kinksters in het algemeen en BDSM'ers in het bijzonder. De zaak wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid en geborgenheid. Elkeen, met een bepaalde fetish of kink moet de gelegenheid hebben om zich te kunnen tonen en uiten en contact te kunnen leggen met gelijkgestemden. Respect, verdraagzaamheid en ruimdenkendheid zijn kernwoorden die we hoog in het vaandel dragen. Deze beleefdheidscode wordt door ons gecreëerd, gecontroleerd en gehandhaafd, en wordt van u als bezoeker verwacht.

Het Fetish Café is geen parenclub of seksclub. Dit neemt echter niet weg dat seksuele handelingen toegestaan zijn, mits deze gebeuren in de geborgenheid van de speelkerker en zonder de andere aanwezigen daaraan aanstoot geven.

Laat zeker niet na om ons Huisreglement door te nemen, vooraleer u bij ons op bezoek komt; duidelijke afspraken maken immers goede vrienden.